Get Adobe Flash player

O nama

GBG d.o.o. Sarajevo je osnovan u aprilu 2013. godine. Osnovna djelatnost je IT sistemska integracija.


Kao IT sistem integrator, putem partnerstva sa vodećim svjetskim kompanijama (Cisco, Symantec, IBM, Lenovo, HP, Dell, Microsoft) i osobljem koje posjeduje dugogodišnje iskustvo, pružamo međusobno povezivanje svih hardverskih i softverskih elemenata u jednu cjelinu u cilju postizanja što funkcionalnijeg IT sistema.


Svojim klijentima želimo omogućiti da unaprijede poslovne rezultate kroz fokusiranje na osnovnu djelatnost i učinkovito korištenje informatičkih tehnologija, primjenom našeg iskustva u implementaciji modernih tehnologija u IT sisteme. Na taj način našim korisnicima dajemo garanciju da će njihova investicija u opremu i software biti sigurna i zaštićena od nepotrebnih rizika.


Svoju ponudu GBG d.o.o. Sarajevo zasniva na proizvodima i rješenjima najvećih svetskih proizvođača ICT, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom korisniku. 


 Naša vizija je da budemo prepoznati kao uspješan IT sistem integrator s tržišno prepoznatim rješenjima zasnovanim na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama.